Over mij

  over mij

  Graag stel ik mezelf even voor: ik ben Tabita Orsel en ben sinds lange tijd intensief bezig met yoga.Na één yogales te hebben gevolgd is mijn liefde voor yoga meteen gaan groeien. Het was een echt thuiskomen in mijzelf, in mijn lichaam.

  Ik ben mij toen verder gaan verdiepen in verschillende vormen van yoga, zoals  Bikram, Vinyasa, Ashtanga, Yin en Hatha Yoga. Ik besloot de docentenopleiding kinderyoga en tieneryoga te volgen bij Patty Jongemaets van Dolfijn Wellness in Amsterdam, die ik met veel plezier heb afgerond.

  Daarna heb ik een 3-jarige docentenopleiding Transformatieve Yoga gevolgd bij Ganga Hoogendoorn, waar ik geleerd heb om met liefde naar mezelf te kijken en te leren leven vanuit mijn hart. Wilt u meer weten over mijn behaalde diploma’s en certificeringen? Klik dan hier.

   

  Voordat ik met mijn opleiding begon had ik een druk, stressvol leven  vol ongezonde patronen. Ik stond niet in contact  met mijn gevoel en lichaam. Door zachtheid en liefde voor mezelf heb ik leren luisteren naar mijn lichaamsbehoeftes.  Zo heb ik met vallen en opstaan mijn levensstijl getransformeerd.

  Ik ben yoga ontzettend dankbaar voor wat het mij gegeven heeft. Ik geef met passie en plezier mijn ervaringen door om mensen de stilte en de zachtheid in zichzelf te laten ervaren.

  In India tijdens een yoga-intensive van 3 weken, ben ik verliefd geworden op het land. De indrukken van kleuren, geuren en mensen, de ontmoetingen met verschillende meesters (Sri Ramana Maharshi) en het bezoeken van heilige plekken (Auroville) hebben mijn hart volledig geopend.

  Graag ontmoet ik je tijdens een massage of bij één van mijn yogalessen.

  Love, Namasté