Referenties

Veel van mijn klanten zijn erg tevreden over de handelswijze en technieken, zij willen u dan ook graag vertellen hoe zij dit ervaren hebben. Zie hieronder een aantal van deze ervaringen:


Als fanatieke atlete was ik geblesseerd (ik loop de 100- en 200 meter sprint). Dus nam ik extra yoga lessen. Die week kwam ik voor het eerst in aanraking met Tabita en Yin Yoga (voor mij veel te langszaam). Helaas was zij de dag erop weer aanwezig.

De hele week had Tabita de yoga lessen overgenomen. Toen ik bij de volgende les haar weer zag zei ik hardop: “Nee he niet weer…”. Ze moest zo lachen en vertelde mij dat dat zo moest zijn voor mij.

En dat was ook zo. Tabita laat mij zien wat ontspanning is en hoe ik dat bij de sprint moet toepassen. Bij de WK masters (ik ben 50) ging het daarom (ondanks mijn blessures) heel goed!! In de ontspanning kon ik die week 5 keer lopen! Dankje wel Tabita, ik hoop dat ik nog vaak mag genieten van jou lessen.

Groetjes Annet den Hartog

 

 

 


Ik ben werkzaam als pedagogisch medewerker op een peutergroep van een kinderdagverblijf. Op de groep kan het soms heel hectisch zijn en door de vele indrukken die kinderen op een dag krijgen raken zij soms overprikkelt.

 


Een voorbeeld hiervan is dat een kindje van 2 jaar heel erg overstuur raakt als een ander kindje zijn speelgoed afpakt. Het kindje blijft heel erg in deze emotie hangen en dan nemen wij het kindje even apart. Wij wrijven over het ruggetje naar het stuitje toe en houden onze andere hand ter hoogte van zijn hart. Hierbij zorgen wij dat wij zelf rustig blijven ademen. We merken meteen effect! Het kindje neemt de rustige ademhaling over en wordt op deze manier gekalmeerd. Troostende woorden zijn niet eens nodig, alleen deze houding boekt al resultaat bij de kinderen.

Ook passen wij andere technieken toe die Tabita ons heeft geleerd in de Yin yoga lessen. Als de kinderen heel druk zijn en ondeugend worden gaan wij met onze rug tegen de muur aan staan of zitten. Soms ‘aumen’ we hierbij en wij merken dat de kinderen rustiger worden en om ons heen gaan spelen in plaats van door de hele ruimte heen rennen.

Echt heel fijn dat deze technieken op de groep werken! Zo blijft de sfeer op de groep heel fijn en rustig! Dankjewel !


Liefs,

Michelle Schoonenberg


Ondanks dat ik pas 2 lessen bij je heb gevolgd ben ik nu al fan van je.

Het enthousiasme waarmee je de mat op gaat, gecombineerd met je openheid / eerlijkheid naar ons en jezelf bewoner ik.

Steeds weer mooi (soms pijnlijk en licht frustrerend…) om te ervaren en voelen wat yoga met je doet.

Dat (die frustratie) loslaten en alleen in het hier en nu te zijn in je eigen lichaam, zonder strijd, wordt mede dankzij jou inzicht en input steeds aangenamer.

 Persoon in gebed

Liefs,

Esther van Art-Dept.nl